HomeΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καλοκαιρινός διαγωνισμός για μια τυχερή φίλη της Σελίδας μας!

Καλοκαιρινός διαγωνισμός για μια τυχερή φίλη της Σελίδας μας!

Κερδίστε μια δωρεάν εβδομάδα του παιδιού σας στο Summer Camp 2017 του Planet Physics


Κάντε like στην σελίδα Μαμά Πονάω
Κάντε like στην σελίδα Planet Physics
Κάντε public share την φωτογραφία του διαγωνισμού  https://goo.gl/Tn0vBo
 Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Πληροφορίες για το Camp

  Για 3η χρονιά, το PLANET PHYSICS διοργανώνει ένα μοναδικό καλοκαιρινό CAMP για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Σε ένα ξεχωριστό, επιστημονικό περιβάλλον, οι μικροί μας φίλοι ακολουθούν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα παιχνιδιού, ήπιας άθλησης, πειραμάτων και κατασκευών, το οποίο θα τα βοηθήσει να αποφορτιστούν από το σχολείο και να περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά, βιώνοντας αξέχαστες διαδραστικές εμπειρίες.

  Αξιοποιώντας τα διδάγματα του παρελθόντος, εμπλουτίσαμε το πρόγραμμα μας με νέα εντυπωσιακότερα πειράματα και κατασκευές, προσθέσαμε νέους επιστημονικούς τομείς και δημιουργήσαμε νέες δραστηριότητες που θα συναρπάσουν τους μικρούς μας φίλους!

  Σε σχέση με το παρελθόν, στο φετινό camp δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στην ανάπτυξη και των δεξιοτήτων συνεργασίας μεταξύ των παιδιών. Για το λόγο αυτό, τα (μεγαλύτερα κυρίως) παιδιά καλούνται να κάνουν τις κατασκευές τους ομαδικά, σε ομάδες της επιλογής τους, που θα αποτελούνται από 2 έως 5 άτομα. Δεν θα λείψουν βέβαια οι ατομικές κατασκευές, αλλά θα περιορισθούν σημαντικά σε σχέση με άλλες χρονιές.

  Επιπρόσθετα, ακολουθώντας τις παιδαγωγικές τάσεις που αναπτύσσονται στο εξωτερικό, τα παιδιά έχουν στη διάθεση τους συγκεκριμένο «αρχικό κεφάλαιο» για την ολοκλήρωση της κατασκευής τους και τα αναλώσιμα υλικά έχουν συγκεκριμένο κόστος. Με τον τρόπο αυτό, τα παιδιά μαθαίνουν την έννοια της «οικονομίας», μια σημαντική παράμετρο για να χαρακτηριστεί κάποιος «καλός μηχανικός».

  Στο φετινό camp προσφέρεται για πρώτη φορά και η δυνατότητα να ακολουθήσει κάποιο παιδί και το νέο πρόγραμμα σίτισης του PLANET PHYSICS, το οποίο έχει επιμεληθεί Διαιτολόγος – Διατροφολόγος. Σύντομα θα έχετε περισσότερες σχετικές πληροφορίες.

  Μερικές από τις δραστηριότητες των παιδιών στη διάρκεια του camp είναι:

  • Ομαδικό παιχνίδι στον κήπο
  • Πειράματα Φυσικής
  • Πειράματα Χημείας
  • Πειράματα Βιολογίας
  • Κατασκευές (που τα παιδιά παίρνουν μαζί τους φεύγοντας)
  • Ρομποτική
  • Αστρονομία (παρατήρηση Ηλίου και ηλιακών κηλίδων)
  • Λύσεις γρίφων
  • Παρακολούθηση εντυπωσιακών φαινομένων Φυσικής σε projector και επεξήγηση τους
  • Διαγωνισμοί γνώσεων (για τα μεγαλύτερα παιδιά)
  • Θεατρικό παιχνίδι (για το μικρότερα παιδιά)

  Από τον αριθμό των συμμετοχών στο Πασχαλινό Camp αλλά και από το ενδιαφέρον που ήδη επιδεικνύετε για το καλοκαιρινό CAMP, θεωρούμε δεδομένο ότι δεν θα μπορέσουμε να καλύψουμε πλήρως τη ζήτηση, ιδιαίτερα τις πρώτες και τις τελευταίες εβδομάδες. Στο πλαίσιο αυτό, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και θα σας παρακαλούσαμε να κάνετε έγκαιρα την κράτηση σας.

  Οι εγγραφές άρχισαν! Αίτηση συμμετοχής εδώ.

  Δείτε τις γενικές πληροφορίες εδώ, τις εβδομάδες λειτουργίας εδώ και το πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τις πρώτες 4 εβδομάδες εδώ.

  Περισσότερες πληροφορίες: Summer Camp 2017!

   


  💖Λήξη διαγωνισμού 15/6
  💖Ο νικητής θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την σελίδα μας!

  COMMENTS

  WORDPRESS: 0
  DISQUS: 0