Για εμάς

vicky-grantzioti-enface-2-198x300Φίλες και φίλοι,
Οι εναλλακτικές-συμπληρωματικές θεραπείες, τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας.
Όλο και περισσότερος κόσμος ζητάει και επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να θεραπευτεί, τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του.
Θα έχετε παρατηρήσει ότι πολλές φορές έχει επικρατήσει μια παραπληροφόρηση και αυτή είναι η εξής: πολλοί πιστεύουν ότι οι θεραπείες αυτές δεν συμβαδίζουν με τη θεραπευτική αγωγή του γιατρού. Με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην πηγαίνουν στο γιατρό τους ή να αγνοούν-ακυρώνουν τη θεραπευτική αγωγή που τους προτείνει.
Δημιουργώντας το ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΩ,εκτός των άλλων, ήθελα να διαψεύσω αυτόν το μύθο και να προστατεύσω τους γονείς και τα παιδιά απ’ όλους αυτούς που ασκούν παραπληροφόρηση. Έτσι λοιπόν το ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΩ συνεργάζεται με παιδίατρους και γυναικολόγους, οι οποίοι συνιστούν το πρόγραμμά του συμπληρωματικά με τη θεραπευτική αγωγή που προτείνουν.
Η έγκυρη, ενυπόγραφη ιατρική ενημέρωση είναι η καλύτερη ‘’ασπίδα προστασίας’’.
Στην ιστοσελίδα μας, θα φιλοξενούνται άρθρα των συνεργαζόμενων ιατρών απ’ όλες τις ειδικότητες, με θέματα που αφορούν την σωματική και ψυχική υγεία όλης της οικογένειας. Θα μαθαίνουμε νέες πληροφορίες από ιατρικές έρευνες, και από τον χώρο της υγείας.

Η δημιουργός του ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΩ
Βίκυ Γραντζιώτη


Η Βίκυ Γραντζιώτη έχει σπουδάσει φυσικές εναλλακτικές επιστήμες.
Ειδικεύεται στη Νευροθεραπεία δια χειρός (Manual Neuro Therapy), στη ρεφλεξολογία, στη νεύρορεφλεξολογία, και στον ηλεκροβελονισμό.
Έχει μελετήσει ιδιαίτερα την εφαρμογή των εναλλακτικών και συμπληρωματικών θεραπειών σε βρέφη και μικρά παιδιά για την ανακούφισή τους από τα συμπτώματα διαφόρων παθήσεων ή απλών καθημερινών μικροενοχλήσεων (κλάμα, υπερένταση, άγχος του αποχωρισμού του παιδιού, διαταραχές ύπνου).
Δημιούργησε τα πρώτα οργανωμένα σεμινάρια στην Ελλάδα με τίτλο ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΩ που ασχολούνται με τη συνδυαστική εφαρμογή συμπληρωματικών και εναλλακτικών θεραπειών σε βρέφη και μικρά παιδιά.
Στα σεμινάρια εκπαιδεύει τους γονείς για το πώς μπορούν να ανακουφίσουν τα παιδιά τους από τα συμπτώματα διαφόρων παθήσεων ή άλλων διαταραχών.
Η Βίκυ Γραντζιώτη με το πρόγραμμα σεμιναρίων του ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΩ υποστηρίζει ότι οι εναλλακτικές θεραπείες πρέπει να ακολουθούν τις συμβουλές ή τη θεραπευτική αγωγή του γιατρού και γι’αυτό συνεργάζεται με παιδίατρους και γυναικολόγους, οι οποίοι συνιστούν το πρόγραμμά του παράλληλα με τη θεραπευτική αγωγή που προτείνουν.

Στο βιβλίο ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΩ συγκεντρώνονται τα βασικά σημεία των σεμιναρίων.