Για εμάς

vicky-grantzioti-enface-2-198x300Φίλες και φίλοι,
Οι εναλλακτικές-συμπληρωματικές θεραπείες, τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας.
Όλο και περισσότερος κόσμος ζητάει και επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να θεραπευτεί, τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του.
Θα έχετε παρατηρήσει ότι πολλές φορές έχει επικρατήσει μια παραπληροφόρηση και αυτή είναι η εξής: πολλοί πιστεύουν ότι οι θεραπείες αυτές δεν συμβαδίζουν με τη θεραπευτική αγωγή του γιατρού. Με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην πηγαίνουν στο γιατρό τους ή να αγνοούν-ακυρώνουν τη θεραπευτική αγωγή που τους προτείνει.
Δημιουργώντας το ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΩ,εκτός των άλλων, ήθελα να διαψεύσω αυτόν το μύθο και να προστατεύσω τους γονείς και τα παιδιά απ’ όλους αυτούς που ασκούν παραπληροφόρηση. Έτσι λοιπόν το ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΩ συνεργάζεται με παιδίατρους και γυναικολόγους, οι οποίοι συνιστούν το πρόγραμμά του συμπληρωματικά με τη θεραπευτική αγωγή που προτείνουν.
Η έγκυρη, ενυπόγραφη ιατρική ενημέρωση είναι η καλύτερη ‘’ασπίδα προστασίας’’.
Στην ιστοσελίδα μας, θα φιλοξενούνται άρθρα των συνεργαζόμενων ιατρών απ’ όλες τις ειδικότητες, με θέματα που αφορούν την σωματική και ψυχική υγεία όλης της οικογένειας. Θα μαθαίνουμε νέες πληροφορίες από ιατρικές έρευνες, και από τον χώρο της υγείας.

Η δημιουργός του ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΩ
Βίκυ Γραντζιώτη


Η Βίκυ Γραντζιώτη έχει σπουδάσει φυσικές εναλλακτικές επιστήμες.

‘Εχει πολυετή εμπειρία μέσω των ειδικοτήτων της στην ολιστική προσέγγιση και αντιμετώπιση των σωματικών ασθενειών αλλά και των ψυχοπνευματικών δυσλειτουργιών.

Έχει συνεργαστεί με ιατρεία ολιστικής ιατρικής καθώς και συνεργάζεται με ιατρεία άλλων ειδικοτήτων.

Ξεκίνησε τις σπουδές της αποκτώντας διπλώματα στις φυσικές εναλλακτικές επιστήμες (νευρορεφλεξολογία, ρεφλεξολογία, ηλεκτροβελονισμός) και στη συνέχεια ακολούθησαν οι σπουδές της ως Νευροθεραπεύτρια δια χειρός – Manual Neurotherapist (εκπαίδευση στη νευρολογία και νευροφυσιολογία του περιφερικού, κεντρικού και αυτόνομου νευρικού συστήματος, τη φυσιολογία και παθοφυσιολογία του πόνου, τη θεραπεία και την αντιμετώπιση, κ.α.).

Η αναζήτηση για τη βαθιά κατανόηση της ψυχοπνευματικής σύνθεσης και λειτουργίας των ανθρώπων, πέρα από το οργανικό επίπεδο, την οδήγησε στο δημιουργικό κόσμο του life coaching.

Ως Life Coach, πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες, συνεδρίες σε ομάδες, γονείς, επαγγελματίες καθώς και ενημερωτικά και διαδραστικά σεμινάρια.

Μέσω του Life Coaching βοηθάει άτομα σε θέματα που αφορούν την υγεία τους, τις διαπροσωπικές τους σχέσεις και την επαγγελματική τους ζωή.

Μέσα από τη συζήτηση κατά τη συνεδρία life coaching δίνει μια νέα οπτική στους ανθρώπους να δουν βαθιά μέσα τους, να παρατηρήσουν την καθαρότητα και τη δυναμική που έχουν και μέσω αυτής, να δουν και να δώσουν τις δικές τους αυθεντικές απαντήσεις για το θέμα που τους απασχολεί.

Τους οδηγεί μέσα από τον καθαρό τους νου, στην ενδυνάμωση, την εμπιστοσύνη, τη δημιουργικότητα και την άμεση βελτίωση-αλλαγή για κάθε τομέα της ζωής τους.

Είναι ιδιοκτήτρια του ενημερωτικού site για θέματα υγείας “ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΩ” όπου αρθρογραφούν ιατροί και θεραπευτές για θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική υγεία όλων των ηλικιών.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου “ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΩ” ενός χρήσιμου οδηγού για την αντιμετώπιση-ανακούφιση από τα συμπτώματα διαφόρων παθήσεων για βρέφη και μικρά παιδιά.

Διοργανώνει σεμινάρια και ημερίδες για θέματα της σωματικής και ψυχοπνευματικής υγείας, με ομιλητές την ίδια καθώς και τους συνεργαζόμενους ιατρούς που αρθρογραφούν στο site “ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΩ”.

Στο βιβλίο ΜΑΜΑ ΠΟΝΑΩ συγκεντρώνονται τα βασικά σημεία των σεμιναρίων.