shopify
analytics

Σπετσοφάι

Γκέσου Βασιλική, Κλινικός Διαιτολόγος

Σπετσοφάι



Υλικά

  • Λουκάνικα γαλοπούλας
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • 6-7 πιπεριές
  • 2-3 κομμάτια σκόρδου
  • 4-5 ώριμες ντομάτες
  • 1 κ.σ. τοματοπολτό
  • Αλάτι & Πιπέρι
  • Μια καυτερή πιπεριά κατά βούληση. 

Εκτέλεση

Ψήνουμε τα λουκάνικα σε αντικολλητικό χωρίς λάδι.

Προσθέτουμε μετά τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τις πιπεριές.

Τρίβουμε τις ντομάτες τρίφτη, πετάμε την πέτσα τους, ανακατεύουμε με τον τοματοπολτό και τα ρίχνουμε στα λουκάνικα.

Βάζουμε και την καυτερή πιπεριά από πάνω και μισό ποτήρι νερό, σκεπάζουμε το τηγάνι.

Βράζουμε για 30΄σε σιγανή φωτιά, να μέχρι να δέσει η ντομάτα.
dietonair.gr

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0