ΥΛΙΚΑ
½ κούπα νερό
2/3 ζάχαρη καστανή
2 βανίλιες
4 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπεϊκιν πάουντερ
¼ φλ κακάο
¼ φλ τρούφα κουβερτούρας.
Λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, κακάο και το μπεικιν μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα, και τέλος ρίχνουμε την τρούφα κουβερτούρας. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μικρό ταψί με λαδόκολλα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στου 180οC (στις αντιστάσεις) για 15-18 λεπτά. Τέλος πασπαλίζουμε προαιρετικά με ζάχαρη.
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (ανά μερίδα) |
|
Ενέργεια (Kcal) | 100 |
Υδατάνθρακες (γρ) | 15 |
Πρωτεΐνες (γρ) | 1 |
Λίπη (γρ) | 4 |
COMMENTS