HomeΝΕΑ

Δωρεάν σεμινάριο 11.03.2018

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα:

«Η γλωσσική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού στην προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία. Τα πιθανά προβλήματα και η αντιμετώπισή τους.»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε το mamaponao.gr στο χώρο παρουσιάσεων της εκδοτικής και εμπορικής εταιρίας «Ελληνοεκδοτική», την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018.


Το σεμινάριο απευθύνονταν σε γονείς που θέλουν να μάθουν πως μπορούν να βοηθήσουν τη γλωσσική ανάπτυξη των παιδιών τους μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες. Επίσης, οι ομιλήτριες μίλησαν για τον τρόπο διαχείρισης συμπεριφορών όπως πχ. θυμό, φοβίες κ.α στην προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία.


Η κα Μακρυνάσιου Παναγιώτα – Λογοθεραπεύτρια, μίλησε διεξοδικά για την ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες.

Η κα Τσονοπούλου Μαρία – Ψυχολόγος, μέσα από την ομιλία της έδωσε απλούς τρόπους διαχείρισης συμπεριφορών στην προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, υπήρχε δημιουργική απασχόληση από παιδαγωγό και ψυχολόγο για τα παιδιά των συμμετεχόντων.


Η ημερίδα έκλεισε με τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων, στην πλειοψηφία τους μητέρες, στις οποίες έδωσαν απαντήσεις οι ομιλήτριες.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0