HomeΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Νύφες Σε… Δίαιτα!!!

Γκέσου Βασιλική, Κλινικός Διαιτολόγος

Νύφες Σε… Δίαιτα!!!

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και εσύ τρέχεις έντρoμη για να τακτοποιήσεις μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Το νυφικό σου σε περιμένει, μαλλιά και μακιγιάζ κανονισμένα, μόνο ένα προβληματάκι μένει να λυθεί… Τα περιττά κιλά!!! Μένουν λίγα κιλά που σε χωρίζουν από την τέλεια εικόνα σου όταν ο καλός θα σε περιμένει στα σκαλιά της εκκλησίας. Λοιπόν μην χάνεις άλλο χρόνο! Ξεκίνα αμέσως!!!

Βήμα 1ο: Προγραμμάτισε το χρόνο σου! Ξεκίνα σήμερα!

Για να χάσεις εντυπωσιακά τα κιλά σου και να φαίνεται τα αποτέλεσμα στο σώμα σου και όχι μόνο στη ζυγαριά σου πρέπει να τα χάσεις σωστά! Δηλαδή να χάσεις λίπος! Υπολόγισε ότι χρειάζεσαι περίπου 1 εβδομάδα για κάθε 1-2 κιλά λίπους. Μέτρα πόσες εβδομάδες σου περισσεύουν μέχρι το γάμο και ξεκίνα την προσπάθειά σου. Για παράδειγμα αν ο γάμος σου είναι τον Αύγουστο και θέλεις να χάσεις 7 κιλά και έχεις 9 εβδομάδες ξεκίνα αμέσως. Το πιο πιθανό είναι να τελειώσεις την προσπάθεια σου ένα μήνα νωρίτερα και να είσαι πιο λαμπερή και με υπέροχη ψυχολογία όλο το καλοκαίρι!

Βήμα 2ο: Εφάρμοσε το διατροφικό πρόγραμμα που σου ταιριάζει!

Κάθε νύφη έχει τις δικές της ανάγκες που καθορίζονται από τα χαρακτηριστικά της, το ημερήσιο της πρόγραμμα αλλά και τις προτιμήσεις της. Το διατροφικό πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να χάσεις τα περιττά σου κιλά πρέπει να σου αρέσει, να σου δίνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι για να είσαι όμορφη και λαμπερή, αλλά και να σε γεμίζει ενέργεια τώρα που οι υποχρεώσεις σου είναι πιο πολλές από ποτέ. Απέφυγε τις στερητικές δίαιτες, το μόνο που μπορούν να σου δώσουν είναι πείνα, κούραση, και άσχημη εμφάνιση για τη μεγάλη σου μέρα. Συμβουλέψου μία ειδική, κλινική διαιτόλογο η οποία θα κατανοήσει τις ανάγκες σου για τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σου και θα σε βοηθήσει να τελειοποιήσεις την εικόνα σου με το νυφικό σου!

Τελικό βήμα: Λαμπερή και απαστράπτουσα τη μεγάλη μέρα!

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Σήμερα πρέπει να είσαι πιο όμορφη, πιο λαμπερή, πιο ενεργητική και χαρούμενη από ποτέ! Σήμερα ούτε ζυγίζεσαι, ούτε και σκέφτεσαι προγράμματα διατροφής. Το πρωί που ξυπνάς παίρνεις ένα πλούσιο και γευστικό πρωινό έτσι ώστε να σε γεμίσει ενέργεια για την κουραστική μέρα που ακολουθεί. Στην συνέχεια μην αμελήσεις να έχεις μικρά σνακ ανάμεσα στις υποχρεώσεις σου έτσι ώστε να μην βρεθείς πεινασμένη και αποδυναμωμένη. Απέφυγε τους υπερβολικούς καφέδες και θυμήσου να πιείς αρκετά υγρά. Αν ο γάμος σου είναι απόγευμα ξέκλεψε 10 λεπτά για να καταναλώσεις ένα ελαφρύ πλήρες γεύμα, χωρίς βαριά φαγητά όπως τηγανητά ή με έντονα καρυκεύματα. Μην ξεχνάς ότι η διάθεση σου είναι απόλυτα συνυφασμένη με το στομάχι σου για αυτό φρόντισε να είσαι χορτασμένη. Έτσι με την τέλεια διατροφική υποστήριξη η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου θα είναι ακόμη πιο όμορφη με τις καλύτερες αναμνήσεις!

Tips για υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια

Η ισορροπημένη διατροφή είναι ο καλύτερος τρόπος για να υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα. Κατανάλωσε πληθώρα φρούτων και λαχανικών και έχε όσο μεγαλύτερη ποικιλία μπορείς στη διατροφή σου!

Απέφυγε τις εξουθενωτικές δίαιτες. Όταν εσύ στερήσε τη τροφή, τα μαλλιά σου, το δέρμα και τα νύχια σου στερούνται τα θρεπτικά συστατικά που θα τα κάνουν όμορφα και λαμπερά.

Πιες υγρά! Η σωστή ενυδάτωση είναι το άλφα και το ωμέγα για λαμπερή επιδερμίδα!

Βάλε ψάρι στη διατροφή σου! Τα λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός, ο τόνος αποτελούν εξαιρετική πηγή Ω3 λιπαρών που ενδυναμώνουν τα μαλλιά, τα νύχια και ανανεώνουν την επιδερμίδα σου. Κατανάλωσε τα τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα!

Επέλεξε άλιπα κρέατα! Πρωτεΐνη, σίδηρος, ψευδάργυρος, μαγνήσιο, βιταμίνη Β12 όλα ουσιώδη για γερά μαλλιά και νύχια, όλα σε καλής ποιότητας άλιπο κρέας!


www.dietonair.gr

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0