Κολοκυθάκια Με Παρμεζάνα

25 Μαρ, 2020 | ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

2 μερίδες

  • 400γρ. κολοκυθάκια
  • ντομάτες μεγάλες
  • 2 μέτρια κρεμμύδια
  • 120γρ. τυρί του τοστ light
  • 90γρ. παρμεζάνα light τριμμένη
  • 2 κ.σ.ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Για τη σάλτσα σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τη ντομάτα σε κομματάκια.

  2. Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα κολοκυθάκια στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες και κάνουμε μία στρώση από αυτά  σ ένα ταψί | ψεκάστε προηγουμένως το ταψί με λάδι ή αλείψτε με ένα πινέλο.

  3. Ακολούθως  προσθέτουμε το ½ από τη σάλτσα  και τα 120γρ. τυρί του τοστ,  και συνεχίζουμε  κάνοντας  άλλη μία στρώση από κολοκυθάκια.

  4. Ρίχνουμε την υπόλοιπη σάλτσα και τελειώνουμε πασπαλίζοντας με την τριμμένη παρμεζάνα.

  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο  φούρνο για 20 στους 180 βαθμούς

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

balancediet.gr

Mama Ponao

Mama Ponao

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρχειοθήκη