Για τη σάλτσα σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τη ντομάτα σε κομματάκια.
Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα κολοκυθάκια στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες και κάνουμε μία στρώση από αυτά σ ένα ταψί | ψεκάστε προηγουμένως το ταψί με λάδι ή αλείψτε με ένα πινέλο.
Ακολούθως προσθέτουμε το ½ από τη σάλτσα και τα 120γρ. τυρί του τοστ, και συνεχίζουμε κάνοντας άλλη μία στρώση από κολοκυθάκια.
Ρίχνουμε την υπόλοιπη σάλτσα και τελειώνουμε πασπαλίζοντας με την τριμμένη παρμεζάνα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 στους 180 βαθμούς
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχι
0 Σχόλια