Σολομός με πορτοκάλι και λεμόνι

17 May, 2017 | ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Υλικά:

2 φέτες σολωμού
Χυμό από ένα πορτοκάλι
Χυμό από 1/4 λεμονιού 1 κ.γλ.
Μουστάρδα απαλή
Ξύσμα από λίγο πορτοκάλι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, το λάδι, την μουστάρδα και το αλάτι. Περιχύνουμε τις φέτες του σολομού, καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30′. Στη συνέχεια ψήνουμε το σολομό στους 180oC για περίπου 30′, στο αέρα.

Η συνταγή αυτή είναι πλούσια σε Ω3, Φώσφορο και Βιταμίνη C.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Mama Ponao

Mama Ponao

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρχειοθήκη