ΥΛΙΚΑ : ( για 10 τμχ.)
2 αβγά
1 φλ. γάλα 1,5%
1 φλ. αλεύρι ολικής
λίγη βανίλια προαιρετικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα,, το αλεύρι ολικής, τη βανίλια.
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε.
Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι.
Μπορούμε να τη γεμίσουμε με ό,τι θέλουμε και ή να τη φάμε έτσι ή να τη βάλουμε στο φούρνο για να λιώσει η γέμιση.
Θερμιδική αξία ( ανά τμχ. ) : 90,8 Kcal
aggelopoulou-diaitologos.gr
0 Σχόλια